Salsa Borealiksen kesäjuhlat 2006 Pihlajasaaressa 8.-9.7.2006

Onnistuneiden kesäjuhlien ainekset:

37 kiloa savustettua sikaa
80 iloista aurinkokuivattua salseroa
5 kiloa riisiä
25 sipulia
30 tomaattia
20 pussia korianteria
30 kiloa aurinkoa
Kastikkeena tulinen salsakastike.

alkusalaatiksi 15 litraa kuubalaista vihreää salaattia (tai suomalaista sinileväsalaattia)

Ainekset sekoitetaan hyvin. Sekoituksessa käytetään apuna salsaa, timbaa, reggaetonia ja uimapatjaa. Valmistetaan Pihlajasaaren leirintäalueella kerran vuodessa. Nautitaan yön yli Pihlajasaaren kallioilla ja ravintolassa.

Alla Lauri-Pekan kuvat
Katso Lauri-Pekan kuvat tästä

Alla kuvat Leilalta, Markulta ja Tuulalta
Klikkaa kuvia nähdäksesi isomman version

  

Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version!